1 ar 2 uodegas įdėti į puodą ir užpilti verdančiu vandeniu (nuplikinti kaip vištą). Po 2-3 min. išimti ir nulupti odą (lengvai lupasi), tada skersai įpjauti 4-6 vietose ir ištrinti sutrintu česnaku, kartu sumaišius su žvėrienos prieskoniais. Tada suvyniojama į foliją ir kepama. Jei namuose orkaitėje – tai 30-45 min. 200C temperatūroje (priklausomai, kokia uodega), jei ant laužo, tiksliau žarijose, tai 30-50 min. Valgoma karšta. Bebro uodega dar vadinama “lietuviška viagra”.
Kepta bebro uodega
Turinys: Miske.lt
4 Komentarai
Benas Dzedulionis
Tikras skanumėlis… Praeita vasarą mes su dukrele kuriai du metukai sumedžiojome didelį riebų bebrą. Padarėm skanų troškinį ir su likusia uodegą iškepėm ją. Tikrai rekomenduoju šį tobulą receptą, nesigailėsite hahaha 🙂
Liutauras Sutkevicius
Skanumelis…….
Liutauras Sutkevicius
Skanumelis……..
Liutauras Sutkevicius
Skanumelis……..