Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kepta bebro uodega

Turinys:

1 ar 2 uodegas įdėti į puodą ir užpilti verdančiu vandeniu (nuplikinti kaip vištą). Po 2-3 min. išimti ir nulupti odą (lengvai lupasi), tada skersai įpjauti 4-6 vietose ir ištrinti sutrintu česnaku, kartu sumaišius su žvėrienos prieskoniais. Tada suvyniojama į foliją ir kepama. Jei namuose orkaitėje – tai 30-45 min. 200C temperatūroje (priklausomai, kokia uodega), jei ant laužo, tiksliau žarijose, tai 30-50 min. Valgoma karšta. Bebro uodega dar vadinama “lietuviška viagra”.

Įvertinkite straipsnį

Įvertinimas: 0 / 5. Balsavo: 0

Būkite pirmas ir įvertinkite šį straipsnį!

2 Komentarai

Komentuoti

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now