Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kepta bebro uodega

Turinys:

1 ar 2 uodegas įdėti į puodą ir užpilti verdančiu vandeniu (nuplikinti kaip vištą). Po 2-3 min. išimti ir nulupti odą (lengvai lupasi), tada skersai įpjauti 4-6 vietose ir ištrinti sutrintu česnaku, kartu sumaišius su žvėrienos prieskoniais. Tada suvyniojama į foliją ir kepama. Jei namuose orkaitėje – tai 30-45 min. 200C temperatūroje (priklausomai, kokia uodega), jei ant laužo, tiksliau žarijose, tai 30-50 min. Valgoma karšta. Bebro uodega dar vadinama “lietuviška viagra”.

Įvertinkite straipsnį

Įvertinimas: 2.7 / 5. Balsavo: 3

Būkite pirmas ir įvertinkite šį straipsnį!

4 Komentarai

  • Benas Dzedulionis
    Posted 2023.12.08 at 14:01

    Tikras skanumėlis… Praeita vasarą mes su dukrele kuriai du metukai sumedžiojome didelį riebų bebrą. Padarėm skanų troškinį ir su likusia uodegą iškepėm ją. Tikrai rekomenduoju šį tobulą receptą, nesigailėsite hahaha 🙂

  • Liutauras Sutkevicius
    Posted 2023.01.25 at 13:17

    Skanumelis…….

Komentuoti

Kaip prišaudyti priedėlį?

Žiūrėti apžvalgą