Sudėtinės dalys:
- Elniena, 500 gramų
- Sojos padažas, šviesus, 2 šaukštai
- Krakmolas, kukurūzų, 2 šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, kepimui
- Paprika, geltona, raudona, 2 vienetai
- Česnakai, 2 skiltelės
- Svogūnai, laiškai, truputį
- Austrių padažas, 2 šaukštai
- Sultinys, daržovių, 1 stiklinė
Gaminimas:
1. Elnieną supjaustykite smulkiais gabalėliais – maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm pločio. apipilkite šviesiu sojos padažu, dėkite 2 šaukštus krakmolo, žvėrienos prieskonių, gerai viską išmaišykite ir palikite maždaug 15 min pasimarinuoti.
2. Smulkiai supjaustykite svogūną, česnako skilteles, juostelėmis paprikas.
3. Išgaubtoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant stiprios apkepkite mėsos gabaliukus maišydami. Mėsai apskrudus, dėkite susmulkintas paprikas ir česnakus. Nuolat maišykite, pilkite sultinį ir austrių padažą. Sudėkite svogūnus. Troškinkite maišydami kol pasidarys tiršta ruda masė.
Patiekite su lipniais ryžiais.