Sudėtinės dalys:
– Kiškiena, kiškis, 1 vienetas
– Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 150 gramų
– Aliejus, 1 šaukštas
– Actas, 0.5 stiklinės
– Raudonas vynas, 2 stiklinės
– Druska, 0.5 šaukštelio
– Cukrus, 0.5 šaukštelio
– Lauras, truputį
– Juodieji pipirai, pagal skonį
Gaminimas:
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Galima kepti ir ant žarijų, mėsą taip pat vis apšlakstant marinatu.