Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Žvėrienos sriuba – Charčio

Turinys:

Sudėtinės dalys:

  • Jautiena, 0.5 kilogramo
  • Ryžiai, 1 sauja
  • Svogūnai, didelis, 1 vienetas
  • Paprika, raudonoji, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • ČiliČili, pipiras, 1 vienetas
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Česnakai, galvutė, 0.5
  • Krapai
  • Petražolės
  • Bazilikas
  • Druska
  • Juodieji pipirai

Gaminimas:
Mėsą supjaustau kubeliais ir apkepu.
Į verdantį vandenį (1,5 l) sudedu mėsą ir ryžius.
Svogūną, morką, papriką, čili ir nuluptus pomidorus supjaustau kubeliais ir 10 min patroškinu keptuvėje savo sultyse.
Tada sudedu daržoves į puodą, įberiu druskos, juodųjų pipirų ir uždengus verdu 20 min.
Jei mažai aštrumo įberiu maltų čili pipirų.
Baigus virti, užberiu kapotais česnakais ir smulkintomis petražolėmis su krapais ir bazilikais (tinka ir džiovinti).
Uždengus puodą, palaikau 15 min.
Sriuba turi būti tiršta ir labai aštri.
Skanaus.
Patiekalo receptą atsiuntė: Neringa

Įvertinkite straipsnį

Įvertinimas: 5 / 5. Balsavo: 1

Būkite pirmas ir įvertinkite šį straipsnį!

1 Komentaras

  • Ausra
    Posted 2023.01.13 at 13:37

    Tai apsispreskit zverienos sriuba ar jautienos,idiotai 😀

Komentuoti

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now