Žvėrienos sriuba – Charčio





Sudėtinės dalys:

  • Jautiena, 0.5 kilogramo
  • Ryžiai, 1 sauja
  • Svogūnai, didelis, 1 vienetas
  • Paprika, raudonoji, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • ČiliČili, pipiras, 1 vienetas
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Česnakai, galvutė, 0.5
  • Krapai
  • Petražolės
  • Bazilikas
  • Druska
  • Juodieji pipirai

Gaminimas:
Mėsą supjaustau kubeliais ir apkepu.
Į verdantį vandenį (1,5 l) sudedu mėsą ir ryžius.
Svogūną, morką, papriką, čili ir nuluptus pomidorus supjaustau kubeliais ir 10 min patroškinu keptuvėje savo sultyse.
Tada sudedu daržoves į puodą, įberiu druskos, juodųjų pipirų ir uždengus verdu 20 min.
Jei mažai aštrumo įberiu maltų čili pipirų.
Baigus virti, užberiu kapotais česnakais ir smulkintomis petražolėmis su krapais ir bazilikais (tinka ir džiovinti).
Uždengus puodą, palaikau 15 min.
Sriuba turi būti tiršta ir labai aštri.
Skanaus.
Patiekalo receptą atsiuntė: Neringa