Šernienos troškinys

Sudėtinės dalys:

  • Šerniena, 1 kilogramas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Bulvės, 3 vienetai
  • Cukinija, 1 vienetas
  • Prieskoniai, truputį
  • Druska, pagal skonį
  • Baltas vynas, sausas, truputį

Gaminimas:
Šernieną supjaustome mažais gabaliukais, paprieskoniuojam ir palaikom per naktį. Apkepinam, dedame į britvoną. Ant viršaus dedame bulves, cukinijos ir šiek tiek apkepintas morkas, supilame vyną. Viršų pabarstome prieskoniais ir troškiname orkaitėje apie 1,30 min.

 
Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, socialinės grupės ar kitokios neapykantos skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Miske.lt neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms.