Šernienos šašlykas

Sudėtinės dalys:
– Šerniena, pagal skonį
– Druska, pagal skonį
– Juodieji pipirai, pagal skonį
– Čiobreliai, pagal skonį
– Svogūnai, truputį
– Raudonas vynas, sausas, truputį

Gaminimas:
Šernienos kumpio mėsytė supjaustoma 3×3 gabaliukais. Pasūdome, papipiriname pagal skonį. Įdedame čiobrelių, svogūnų. „Išmasažuojame“. Užpilame sauso raudono vyno. Pamarinuojame 2 paras. Kepti reikia priklausomai nuo žarijų kaitros. Patiekiame su šviežiais ridikėliais, svogūnų laiškais, šviežiais agurkais, žaliomis salotomis.

 
Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, socialinės grupės ar kitokios neapykantos skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Miske.lt neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms.