Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kiniškai ruošta elniena

Turinys:

Sudėtinės dalys:

  • Elniena, 500 gramų
  • Sojos padažas, šviesus, 2 šaukštai
  • Krakmolas, kukurūzų, 2 šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus, kepimui
  • Paprika, geltona, raudona, 2 vienetai
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Svogūnai, laiškai, truputį
  • Austrių padažas, 2 šaukštai
  • Sultinys, daržovių, 1 stiklinė

Gaminimas:
1. Elnieną supjaustykite smulkiais gabalėliais – maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm pločio. apipilkite šviesiu sojos padažu, dėkite 2 šaukštus krakmolo, žvėrienos prieskonių, gerai viską išmaišykite ir palikite maždaug 15 min pasimarinuoti.

2. Smulkiai supjaustykite svogūną, česnako skilteles, juostelėmis paprikas.

3. Išgaubtoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant stiprios apkepkite mėsos gabaliukus maišydami. Mėsai apskrudus, dėkite susmulkintas paprikas ir česnakus. Nuolat maišykite, pilkite sultinį ir austrių padažą. Sudėkite svogūnus. Troškinkite maišydami kol pasidarys tiršta ruda masė.

Patiekite su lipniais ryžiais.

Įvertinkite straipsnį

Įvertinimas: 4.5 / 5. Balsavo: 2

Būkite pirmas ir įvertinkite šį straipsnį!

Komentuoti

Merger Duo NXP50
Pirmieji „Pulsar“ multispektriniai žiūronai!

Žiūrėti apžvalgą