Kepsnys iš kiškienos

Sudėtinės dalys:
– Kiškiena, kiškis, 1 vienetas
– Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 150 gramų
– Aliejus, 1 šaukštas
– Actas, 0.5 stiklinės
– Raudonas vynas, 2 stiklinės
– Druska, 0.5 šaukštelio
– Cukrus, 0.5 šaukštelio
– Lauras, truputį
– Juodieji pipirai, pagal skonį

Gaminimas:
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Galima kepti ir ant žarijų, mėsą taip pat vis apšlakstant marinatu.

 
Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, socialinės grupės ar kitokios neapykantos skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Miske.lt neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms.