Elnienos, stirnienos, šernienos „ČILI“





Šiam patiekalui jums reikės:

  • 800 gr. Maltos laukinienos mėsos (faršo);
  • 2 stiklinės Pomidorų sulčių;
  • 1 sk. Raudonujų konservuotų pupelių;
  • 10 vnt. Grybų (šampinjonai);
  • Svogūnas;
  • Česnakas;
  • Čili pipiras;
  • Lydyto sūrio;
  • Druska, pipirai, žvėrienos prieskoniai;

Įkaitiname keptuvę su aliejumi, sudedame smulkintą svogūną, česnaką, čili pipirą (su visomis sėklomis) ir apkepiname (neperdaug), tada sudedame maltą mėsą, sumaišome ir apkepame. Apkepinę šiuos tris ingridientus supilame į puodą, prieštai pabarstę druska, pipirais bei žvėrienos prieskoniais. Į tą patį puodą supilame konservuotas pupeles.Toje pačioje keptuvėje kur kepėte, apkepiname pjaustytus grežinėliais grybus, taip pat pabarstome druska ir pipirais, ir sudedame į puodą, kur mėsa. Tada į puodą pilame pomidorų sultis ( tik nepadauginkite) ir visa tai paliekame 10 – 15 min. Ant silpnos ugnies pasitroškinti. ( jeigu norite, kad būtų tirščiau aš dedu virtų bulvių).

 

Įsidėjus į dubenėlį, užtarkuojame lydyto sūrio. Galima patiekti su prancūzišku batonu ir marinuotais agurkėliais, taip pat nepamaišytų šlakelis naminukės… Skanaus…. (labai greitas ir paprastas patiekalas, tinkantis gaminti gamtoje ant laužo, medžioklės metu….)

14 komentarų

Comments are closed.